ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΜΑΣ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ!

Σε προσαγωγή συναδέλφισσας από το Παγκράτι αλλά και του προέδρου του συλλόγου μας προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία.

Το «αδίκημα» ήταν ότι υπερασπίστηκαν το μικρομάγαζο συναδέλφισσας από διακοπή ρεύματος..!

Η εντολή που είχαν οι τεχνικοί της ΔΕΕΔΗΕ για διακοπή δεν είχε κανένα περιθώριο ενημέρωσης ή συνεννόησης με τη συνάδελφο, παρόλο που η ίδια απ’ την πρώτη στιγμή εξηγούσε «πανικόβλητη» ότι προτίθεται να καταβάλει επί τόπου ένα ποσό έναντι της οφειλής της, να κάνει ρύθμιση και να μην της κόψουν το ρεύμα.

Άμεσα μέλη της διοίκησης του συλλόγου μας έφτασαν στο σημείο εγκαλώντας τους τεχνικούς να επανασυνδέσουν το ρεύμα όμως αυτοί όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά ο επικεφαλής τους, κάλεσε την αστυνομία με σκοπό να μηνύσει τη συναδέλφισσα, την αδερφή της, αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου με την κατηγορία ότι «παρεμποδίζονται να κάνουν τη δουλειά τους».

Κάτω από την πίεση και παρέμβαση των μελών μας, της γειτονιάς και άλλων φορέων της περιοχής που συγκεντρώθηκαν άμεσα έξω από το Α.Τ. Παγκρατίου, οι τεχνικοί της ΔΕΕΔΗΕ αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν τη μήνυση σε βάρος των συναδέλφων και αμέσως μετά δεσμεύτηκαν να επανασυνδέσουν το ρεύμα.

Ο πραγματικός υπεύθυνος γι’ αυτό το περιστατικό είναι το ίδιο το Κράτος, οι ίδιες οι κυβερνήσεις που με τους νόμους που διαμόρφωσαν όλα αυτά τα χρόνια, φτάνουν στο επαίσχυντο σημείο να συλλαμβάνουν όσους υπερασπιζόμαστε το ρεύμα, το νερό μέχρι και τα μαγαζιά και τα σπίτια μας! Και μάλιστα βάζουν τους ίδιους τους εργαζόμενους να βγάλουν το «φίδι απ’ την τρύπα», αναγκάζοντάς τους να τηρήσουν το «γράμμα του νόμου».

Αποδεικνύεται ότι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, της περιφέρειας και της δημοτικής αρχής είναι τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Είναι η ανάπτυξη των κερδών των μεγάλων εταιρειών!  Γι’ αυτό το λόγο είναι αμείλικτοι απέναντι στα χρέη των μικρών επαγγελματιών και κινούν fast-truck διαδικασίες για πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος. Την ίδια στιγμή οι μεγάλοι όμιλοι συνεχίζουν να φοροαπαλάσσονται με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο Δήμος Αθηναίων από το σύνολο των εισπράξεών του, μόνο το 0.5% αφορούν έσοδα που προέρχονται απ’ τους μεγάλους ξενοδόχους ενώ τα υπόλοιπα τα πληρώνουμε εμείς.

Εμείς πάμε κόντρα στους άδικους και αντιλαϊκούς νόμους που για μερικά ευρώ μας κόβουν το ρεύμα και μας πετάνε έξω απ’ τα μαγαζιά και τα σπίτια μας. Για όλους εμάς τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους αποτελεί χρέος να υπερασπιστούμε το βιός μας, είναι καθήκον να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα και να μαζικοποιήσουμε το σύλλογό μας ώστε να μην είναι μείνει κανείς μόνος του μπροστά στην ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ!

Μπροστά στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται γεμάτος από πλειστηριασμούς και διακοπές, απαντάμε με οργάνωση και μαχητικότητα. Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!

Τηλέφωνα άμεσης ανάγκης:

ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: 690 9191579

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 697 870 5532

ΤΡΕΜΠΙΤΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: 693 603 0745

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.