Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού!

ΑΘΗΝΑ 31/10/2023

Την  Παρασκευή 3 Νοεμβρη στις 07.00 το πρωί, καλούμε σε κινητοποίηση στην οδό Υακίνθου 6 – 8 στην Πλατεία Κυψέλης, έξω από τα σπίτι συναδέλφισσας που πλέον είναι άνεργη και κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο. 

Η συναδέλφισσα έχασε το μοναδικό σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 40.000 ευρώ! Τα κοράκια της εταιρίας που κατείχε το δάνειο αρνήθηκαν κάθε διακανονισμό. Απαιτούσαν εφάπαξ κατάθεση 30.000 ευρώ, για να συζητήσουν διακανονισμό, πράγμα εξωπραγματικό για οποιονδήποτε άνεργο. Τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη, δικαστικός κλητήρας της παρέδωσε προειδοποίηση κατάσχεσης.

Θα τους σταματήσουμε!

Είναι χιλιάδες οι επαγγελματίες που βρίσκονται στην ίδια θέση. Ο Σύλλογος μας, στέκεται δίπλα σε κάθε τέτοια περίπτωση, ήταν εκεί όταν πήγαν τα κοράκια να πάρουν το σπίτι της συναδέλφισσας την πρώτη φορά και με την δυναμική κινητοποίηση αποτράπηκε. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

              Την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας,   κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκιών, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας: ΤΡΕΜΠΙΤΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.